Bo vackert

Oavsett om man bor i ett slott eller en koja är det härligt att få arbeta med inredningen och designen av hemmet. Här finns så väldigt mycket att göra och ibland är det inte de stora renoveringarna som gör att du sätter din prägel på hemmet. Kanske räcker det med genomtänkta färger och vackra tak.

Det är inte helt lätt att inreda en lägenhet eller en villa och få den precis så som man tänkt sig i fantasin. Kanske stämmer inte tapeten när den är uppe eller så blev färgen inte så bra på gardinen. Ett tips kan vara att studera designtidningar och magasin för att få tips om hur man skall inreda bostaden. Det är också bra om man kan ta med färgprover när man handlar möbler, gardiner eller väljer tapeter.

husNågot man lätt avfärdar som mindre viktigt är innertaken. Det spelar faktiskt större roll än man tror att satsa på ett vackert tak. Kanske räcker det med vit färg som rollas på ett gammalt tak, men ofta bör man satsa på att sätta upp en ny panel i innertaken. Det finns idag mängder av olika enkla material att klä taken med och tipset är att börja inredningen i rummet med att undersöka hur taken ser ut.

Känslan för rummet blir helt annorlunda när taket fräschas upp och det kan förändra känslan för hur bostaden sedan skall inredas.

Vi ger tips om heminredning och design och förhoppningen är att det skall hjälpa dig skapa den sköna och vackra bostad du eftersträvar.