Glöm inte bort den lilla toaletten

När det kommer till kosmetiska renoveringar i huset vill vi gärna göra renoveringar i de sociala utrymmena där vi umgås med våra vänner, det handlar inte sällan om köket eller tv rummet. 

Men ett rum som man ofta glömmer bort är den lilla gästtoaletten som finns i de flesta hus, kanske beror det på att toaletter är allmänt känt för att vara långdragna och kostsamma renoveringsobjekt. Men små toaletter som inte är ämnade för att duscha i kan man förvandla till riktigt fina med små och enkla medel.

Idag kan man till och med måla på våt tapet, men då ska man vara medveten om att det förekommer att färgen inte fäster och luckrar upp limmet under våt tapeten så att våttapeten vill lossna från väggen och golvet, och då behöver man slita ut den och helt och hållet och total renovera sin toalett. Tyvärr kan man inte veta detta innan och förebygga det.

Hållbara material är kakel och klinker som har en nästintill obegränsad hållbarhetstid. Har du ett litet badrum behöver det absolut inte kosta särskilt mycket att använda sig av kakel och klinker när man renoverar det, ett utmärkt tillfälle att passa på att lära sig att kakla också!

Behöver du inspiration och hjälp med att planera ditt badrum kan du vända dig till företag som Stonefactory som kan hjälpa dig med stora och små badrumsrenoveringar, här hittar du kakel, klinker och bänkskivor från hela världen.

På internet hittar du massvis med bloggar och instagramkonton med bildexemplen på renoveringar av små toaletter. Stort lycka till!