Gör städningen enklare

Det är viktigt att hålla det rent och snyggt i hemmet, detta ökar inte bara trivseln utan ser även till att hålla bakterier och skadedjur borta. Det är ju dock lätt hänt att man skjuter på städning då det knappast är någon favoritsyssla, åtminstone inte för majoriteten. Av denna anledning har vi samlat ett antal sajter som kan vara till hjälp.

städa

Det första tipset är det mest omfattande, vilket är att helt enkelt skaffa sig själv städhjälp. Det är visserligen en utgift större än det man själv skulle spendera på städutrustning, men samtidigt kommer man ju tjäna ordentligt med tid. Detta är något man idag kan boka över nätet.

Väljer man dock fortfarande att göra det själv finns det naturligtvis andra bra sätt att underlätta arbetet. Till att börja med kan man se till att lyssna på musik medan man städar för att ta bort tankarna från det man håller på med. Alternativt kan man lyssna på en bra ljudbok via tjänster som Storytel.

Något som många tampas med när de städar är att ta bort fläckar, ibland kan det kännas som att det inte spelar någon roll hur mycket man gnuggar, det blir inte bättre. På Tvättråd.se kan man lära sig hur man tar bort alla de vanligaste fläckarna.

Relaterat till detta kan man även titta på städning av rum som kök och badrum. Dessa rum är extra viktiga att hålla rena då bakterier lätt kan börja frodas där. På sajten MammaVet.se hittar man många bra tips vad gäller rengöring av dessa två rum men även sådant som fönsterputsning och golvrengöring.

Slutligen har Smartare-Liv.se en serie tips som kan hjälpa en att hålla ordning på tillvaron och därigenom dra ned på mängden tid man behöver spendera på städning varje vecka.