Inred med braskamin

Det finns få saker som kan bidra med en så gemytlig stämning som en braskamin. Tänk att kunna bjuda hem vänner och sitta och samtala med braskaminens varma sken som inramning för kvällen.

Braskamin

Var kan du då få tag på en braskamin? Det finns många butiker runt om i landet som säljer dem och bor du i storstan har ett större utbud. Många väljer dock att vända sig till internet för att hitta rätt. Genom att använda internet kan du från ditt eget hem kolla runt bland affärer till skillnad från om du vill ta dig till fysiska butiker. Att leta modeller och priser i fysiska butiker innebär ofta att du behöver åka långt mellan butikerna för att kunna jämföra på ett bra sätt.

Varmahembutikerna är en av de butikerna som säljer kvalitetssäkrade braskaminer på internet. Hos dem kan du hitta den perfekta braskaminen för ditt hem och beställa den. Sedan blir den levererad direkt till dörren och du får även hjälp med att installera och montera din nya braskamin.

Svedsen är en braskamin du kan hitta på sidan som förutom en verkningsgrad på 85 procent också har en bakugn. En lite billigare kamin är ATAR 12STS som trots priset har en verkningsgrad på 78 procent och även har en snygg och funktionell design. Alla kaminer på sidan uppfyller de svenska miljö- och säkerhetskrav som finns.

Energibloggen kan du läsa om hur du kan effektivisera din energiförbrukning med hjälp av braskaminen. Braskaminer passar extra bra i Sverige tack vare det vinterklimat som råder här. Många associerar braskaminer med mysiga stugor och ger många en nostalgikänsla.