Lyxigt för dig – och ditt husdjur

Som djurägare vill du att ditt husdjur har det som bra som möjligt. Det kan dock vara svårt att hitta djurprodukter som passar i ett vackert dekorerat hem. De flesta butiker tillhandahåller matskålar och andra djurtillbehör i flera olika färger, men sällan i flera olika stilar.

Katter som leker

Bra alternativ för din katt

Som tur är går det att hitta fler alternativ på nätet och en bra hemsida som har specialiserat sig på kattillbehör är Supercat. De erbjuder lyxiga och snygga tillbehör för ditt husdjur som inte bara passar bra in i ditt hem, utan dessutom är bra och roliga för ditt husdjur.

Framförallt katter tycker om att ha mycket leksaker och en stor och färgstark klösmöbel kan ta bort uppmärksamheten från andra finare möbler som finns i rummet. Som tur är går det att lösa det här genom att köpa en stilren och enkel klösmöbel. Vad du bör göra för att din katt inte ska riva på dina möbler är att aktivera djuret. Ett alternativ som har blivit mycket populärt på senare år är att ha ett klösträd som kan lysa upp hela rummet. Många butiker har klösträd i flera olika storlekar och färger och din katt kommer garanterat att uppskatta det.

Bra vård för ditt djur

Förutom fina möbler och tillbehör förtjänar ditt husdjur också en bra vård. Det är viktigt att du tar väl hand om ditt djur och du bör göra sitt bästa för att hålla det vid god hälsa. Det finns produkter att köpa som minskar antalet problem med öronen, svårighet att hosta upp hårbollar och för långa klor. Är du väldigt mån om sitt djur och vill att det både ska må bra och se bra ut kan du köpa en tandborste, tassalva och tvål som gör att ditt husdjur ser ännu fräschare ut efter att det har badat. Fråga gärna hos din veterinär vilka saker du behöver.

Om pälsen tovar sig allt för mycket för att borstas ur så kanske en frisering är vad som behövs. Antingen så väljer ni att klippa er katt själv om den inte gör allt för stort motstånd. Försök att ta det lugnt så katten känner sig trygg med både den som ska klippa och det ljud en klippmaskin kan avge. Om det inte alls går så finns det duktiga personer på zoobutiker som kan anta uppgiften och utmaningen att klippa er katt mot en kostnad.