Snyggt och fint

Hemmet är en viktig plats för oss, att efter arbete få komma hem och känna ett lugn och kunna slappna av efter en dags arbete. Vi vill att vårt hem ska kännas mysigt och behagligt att bo i, därför så inreder vi och designar utifrån det vi tycker om och vill ha.

StädningMånga tips hämtar vi från inredningskataloger och program på TV som till exempel Äntligen Hemma på TV4. Vi bygger våra platsbyggda bokhyllor och använder färgskalor som vi känner skulle passa i vårt vardagsrum. Vårt hem är vår borg och vi vill att vi och de som bor där ska trivas.

Det är också viktigt att hålla vårt hem snyggt och fint, genom att regelbundet städa framhävs den övriga inredningen och hemmet blir en behaglig plats att vistas i. Idag är det inte alla som hinner med att städa regelbundet, arbete och barn tar mycket tid och då är det tur är finns det ju hjälp att få. Idag finns det många företag som erbjuder så kallade hushållsnära tjänster, där städning är en av de tjänster du kan köpa.

I och med RUT avdraget så har det blivit billigare att anlita städföretag. Bor du Stockholmsområdet så är företaget Hemmiljö ett tips för den som vill ha hjälp med hemstädning. Så här går det till med RUT avdrag, anlitar du ett städföretag med F-skattsedel så dras halva kostnaden av från fakturan och du betalar endast halva kostnaden inklusive moms. Resterande belopp skall företaget du anlitat begära från Skatteverket när du betalt din faktura. Du får också besked från Skatteverket att dom betalat ut pengar till det företag du anlitat och summan de fått.